Adoptiekosten en procedure

Adoptieprocedure

U ziet op onze website of in een advertentie een hond van onze Stichting die u erg leuk vindt en een goed huis wilt bieden. U kunt ons dan mailen of telefonisch benaderen.

We nemen vooraf aan de adoptie eerst het een en ander telefonisch door. Hierin zullen wij ook een afspraak plannen met u om een huisbezoek af te leggen. Dit is om gegevens door te nemen en uw woonomgeving te bekijken.

Als alles in orde is zullen wij een afspraak maken en kunt u op dat moment uw nieuwe huisgenoot ophalen. Op deze afspraak tekenen wij ook het adoptiecontract.

Nazorg

Na plaatsing zullen wij telefonisch en via mail regelmatig contact houden met u. Ook zullen wij fysiek nabezoeken uitvoeren. Bij volwassen honden zal er één nacontrole zijn en bij pups twee nacontroles. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons zoeken.

Kosten
• Honden: Onze Stichting vraagt voor alle honden een aangepast bedrag, afhankelijk van onze kosten. Bij elke hond u ziet het bedrag dat van toepassing is staan.

• Katten/Poezen: Onze Stichting vraagt voor alle poezen/katers een bedrag van € 85,00

Dit bedrag is geen vraagprijs voor een hond/kat maar een algemene bijdrage in de kosten van onze Stichting. Alleen op deze manier kunnen wij de projecten in Portugal ondersteunen.

Denk u er wel aan dat ongesteriliseerde/ongecastreerde binnen een met u afgesproken termijn geholpen worden? Castratie en Sterilisatie is een voorwaarde voor adoptie als u een dier wilt adopteren via onze Stichting.

Download de procedure en kosten door op de link hieronder te klikken.
adoptiekosten en procedure