Bobby

1

 

Bobby, heet nu Iwan en woont nu bij de familie Nauta

2

3 Reaties op Bobby

 1. ad van der meer

  Betreft ruwharig herdertje Bobby.
  Belt u even op voor overleg?
  024 323 93 44 tijdens kantooruren van 09-13 u en van 16.00 – 19.00 u.
  Dank.

 2. anneke zwakhalen

  Hoi,
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een hond. Allereerst zal ik vertellen hoe wij wonen. Ik woon samen met mijn vriend op een flat op de 3e etage. Dus een nieuwe huisvriend moet wel kunnen trappen lopen. Daarbij komen mijn kleinkinderen vaker over de vloer en ook ben ik geregeld oppas oma. Mijn voorkeur gaat uit naar een hond van ongeveer kniehoogte, daar een flat woning toch niet al te groot is. Ik wil graag een familie hond die niet om het geringste aan het blaffen slaat, daar wij in een flat wonen. Ik wandel wel heel graag dus dat is een voordeel voor een potioneel nieuwe huisvriend. Mijn voorkeur gaat uit naar honden met een vaacht, spaniel achtigen , labrador, stabij, kooiker, kruisingen ook, etcetera, groetjes Anneke

 3. Graag zou ik wat meer informatie willen ontvangen over Bobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.