Gulliver

Gulliver heeft zijn gouden mandje gevonden bij Ton en Coby

IMG_1378

 

 

4 Reaties op Gulliver

 1. Wij hebben sinds september geen hondje meer (overleden) en willen graag een ander hondje helpen.
  Wat voor ras is dit?en wij zijn geinterresseerd hoe de te volgen procudure is.

  Mte vriendelijke groeten

 2. Beste, hebben jullie dit hondje nog ? Hoe oud is deze momenteel ? Zojuist ook bij sissi gereageerd.
  Alvast bedankt !!

 3. Beste, ik heb gisteren al even via marktplaats gereageerd op Gulliver. Ik ben op zoek naar een hond, Gulliver lijkt ons leuk. Graag zou ik wat meer informatie ontvangen, en indien mogelijk een afspraak maken om eens met gulliver kennis te maken. Kunt u mij laten weten of en waar dit zou kunnen ? mvrgr Mieke

 4. wij zijn al een tijdje op zoek naar een niet te groot hondje. En bij het zien van deze foto gelijk verkocht.
  Nu is onze gezinssituatie als volgt moeder dochter en zoon van 16 en 14 en drie katten.
  Ik werk drie dagen maar mijn zoon is veel thuis. We zoeken een hondje die al een beetje een gezinssituatie kent en al redelijk zindelijk is. Graag hoor ik of Gulliver binnen onze gezinssituatie zou passen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.