Malhadinha

CIMG7301Malhadinha heet nu Nova en heeft haar mandje geplaatst bij Anita en Jan

Een reactie op Malhadinha

  1. Ik zoek voor mijn reutje ( boomertje van 7 )een nieuw maatje. Hij is een herderteefje gewend en sinds haar dood is hij bangig geworden voor andere honden. Ik zoek een onderdanig, sociaal en niet te opdringerig teefje voor hem en een leuk, vriendelijk en sportief hondje voor ons. We zitten nu tijdelijk in een vakantiehuisje, maar in februari verhuizen we naar een woonboerderijtje in Markelo met veel ruimte om het huis. Ik hoop dat het goed gaat klikken tussen de hondjes en dat ze bij ons past.

    Groet Mary.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.